skip to Main Content

Werken In De Energiesector
Werken in de energiesector

We zitten midden in de energietransitie waar we naar een energienet toe werken van duurzame gassen en groene stroom. Dat groen gas en waterstof een rol gaan spelen hoeven we inmiddels niet meer te fluisteren. Dit betekent veel innovatie en benodigde aanpassingen in het net, waar jij een sleutelrol in gaat spelen!

Het gasnet zal zich gaan ontwikkelen, net zoals jij; op naar een mooie en frisse toekomst! Een toekomst in de techniek, waarin jij je verder kan ontwikkelen in stationstechnieken of kunt doorgroeien naar uitvoerder. (werkverantwoordelijke)
Als leerling monteur zal je een mbo 3 opleiding tot gasmonteur gaan volgen. Je bent bezig met het maken van verslagen en voorbereidingen voor je examens en proeven van bekwaamheid. Daarnaast pas je de theorie onder begeleiding toe in de praktijk. Een ervaren monteur leert je de fijne kneepjes van dit mooie vak! Jouw werkdagen als leerling monteur zijn afwisselend en vliegen voorbij. Je hebt klanten blij gemaakt door een storing te verhelpen en tegelijkertijd leer je elke dag weer enorm veel bij. Dat geeft energie!

Jij hebt de energie, wij bieden je de ruimte. Ruimte om het beste uit jezelf te halen, daar worden we immers allemaal beter van. En wij hebben de ervaring, tijd en ook de energie om jou in het 1e jaar te ondersteunen in het ontwikkelen van jouw talenten! Je krijgt vanuit Talent & Career Management je eigen coach die jouw voortgang bewaakt en jou ook helpt wanneer het even tegen zit!

Als jij geïnteresseerd bent bellen wij jou op voor een korte telefonische intake. Als dat goed verloopt nodigen wij jou uit voor een selectiedag op één van onze kantoren. Zodat wij samen kunnen bepalen of jij er 200% voor kan en wil gaan. Maar ook of je aan de gestelde eisen voldoet. Als deze dag laat zien dat jij de juiste persoon bent hebben we nog één hobbel te overwinnen!  En dat is een screening die onze klant op alle sollicitanten vanuit goed werkgeverschap zal afnemen. Zo weten we zeker dat we op alle fronten een match zijn en een langdurige werkperiode tegemoet kunnen gaan. Want een goed begin is het halve werk, toch?

Wil je vandaag al op de startknop drukken en giert de spanning al door je lichaam heen? Meld je dan aan op het contactformulier en ga er voor! En wie weet zit jij volgende week al in de groep die gaat starten met de opleiding!

Werken In De ICT
Werken in de ICT

Je wil gaan werken om geld te verdienen maar je bent niet blij met je baan of mist de diploma’s om hogerop te komen. Dan is dit je kans op een mooi werk- & leertraject. Je gaat fulltime aan de slag in de ICT, ontvangt een prima salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar nog veel belangrijker is het dat je ook nog gaat studeren, certificeren en doorgroeien naar de volgende functie in de ICT.

Data & Informatie, daar draait het allemaal om vandaag. En wat we vandaag een geniale app vinden, dat vinden we morgen alweer heel normaal! Geniet jij van de nieuwste technieken en werkgebieden zoals Data Science, Artificial Intelligence, Business Intelligence en Machine Learning? En ben je een harde werker die ook wel vrije tijd wil inleveren om te studeren? Dan is dit traject geschikt voor jou. Uiteraard zit er wel een streng selectieproces aan gekoppeld met ook wat persoonlijkheids- en analytische testen die je gaat doorlopen.

Maar waag de kans om deze droom te realiseren!  Bekijk eerst even deze korte presentatie en en vraag daarna een intakegesprek aan. Een eerlijke kans voor iedereen maar wel een streng selectieproces.

Werken In De Maritieme Sector
Werken in de maritieme sector

Grote scheepsbouwers, enorme scheepswerven en krijsende meeuwen boven de zee! En hier ga jij werken als technisch specialist met de nieuwste technieken. Je gaat werken en leren tegelijk en krijgt dus ook tijdens je opleiding betaald. Je wordt opgeleid tot allround lasser, allround pijpbewerker, werktuigbouwkundige of constructiewerker. Je kan trots zijn op wat je bouwt en realiseert in een geweldige sector waarin ons land groot is geworden. Je vakkennis wordt gewaardeerd en is goud waard!

Wil jij ook werken in deze trotse Nederlandse maritieme sector? Het is genieten als er weer een schip wordt gedoopt en te water wordt gelaten En dat dankzij jouw inspanningen en vakmanschap!

Wil je deze droom verwezenlijken en morgen aan de slag? Vraag dan een intakegesprek aan en we bekijken samen de mogelijkheden.

0
Aantal geslaagden
Back To Top