skip to Main Content
Werken En Leren In De Energiesector
Werken en leren in de Energiesector

We zitten midden in de energietransitie waar we naar een energienet toe werken van duurzame gassen en groene stroom. Dat groen gas en waterstof een rol gaan spelen hoeven we inmiddels niet meer te fluisteren. Dit betekent veel innovatie en benodigde aanpassingen in het net, waar jij een sleutelrol in kan gaan spelen!

Het gasnet zal zich gaan ontwikkelen, net zoals jij; op naar een mooie en frisse toekomst! Een toekomst in de techniek, waarin jij je verder kan ontwikkelen in stationstechnieken of kunt doorgroeien naar uitvoerder. (werkverantwoordelijke)
Als leerling monteur zal je een mbo 3 opleiding tot gasmonteur gaan volgen. Je bent bezig met het maken van verslagen en voorbereidingen voor je examens en proeven van bekwaamheid. Daarnaast pas je de theorie onder begeleiding toe in de praktijk. Een ervaren monteur leert je de fijne kneepjes van dit mooie vak! Jouw werkdagen als leerling monteur zijn afwisselend en vliegen voorbij. Je hebt klanten blij gemaakt door een storing te verhelpen en tegelijkertijd leer je elke dag weer enorm veel bij. Dat geeft energie!

Jij hebt de energie, wij bieden je de ruimte. Ruimte om het beste uit jezelf te halen, daar worden we immers allemaal beter van. En wij hebben de ervaring, tijd en ook de energie om jou in het 1e jaar te ondersteunen in het ontwikkelen van jouw talenten! Je krijgt vanuit Talent & Career Management je eigen coach die jouw voortgang bewaakt en jou ook helpt wanneer het even tegen zit!

Wij zijn de specialisten in het opleiden van talenten die zich alles uit het leven willen halen en wel een uitdaging aan willen gaan! Onze taak is het om jou op te leiden voor een vakdiploma en een baan! Wij zijn zelf ook ondernemers en weten hoe lastig het is om een studie op te pakken wanneer je al een hypotheek moet betalen en dus al salaris nodig hebt. En wij begrijpen ook heel goed dat de lat vaak te hoog lijkt te liggen.

Onze kracht zit hem er in om dit hele proces weg te halen bij jou en de klant! Wij hebben jou gevonden, voeren de selectie uit, presenteren jou bij klant, begeleiden jou bij de screenings en zorgen ervoor dat jij kin je startpositie komt te staan. Maar we zijn ook duidelijk en streng en dan niet alleen in de selectie! Daarom komt jou coach ook maandelijks bij jouw langs. Want je bent ook ons visitekaartje naar de klant! Dus wij worden gelukkig als wij jou succesvol het traject zien doorlopen en wij erbij mogen zijn wanneer jij jouw MBO-3 diploma gaat behalen! Maar we zorgen er ook voor dat onze klanten vertrouwen in ons hebben en we hun de juiste kandidaten aanleveren.

Het hele traject is voor jou kosteloos en je verdient dit terug door 3 jaar te werken. Ga je eerder stoppen met de opleiding of neem je ontslag? Dan gaat je dat helaas wel een studieschuld opleveren. Om deze reden gaan we een strenge selectie doorlopen en moet jij er dus ook even voor knokken. Maar als dat lukt gaan we ook snel met jou aan de slag en hoor jij al snel bij het team van onze klant die voor miljoenen Nederlanders het energienet ontwikkelen én beheren. Dat is hard werken, zeker nu de energietransitie in volle gang is. Zij zijn dan ook blij dat ze kunnen rekenen op de kennis en kunde van hun 7000 vakmensen en dat worden er dus stras 7001!

Binnen deze  versterk jij de 3.000 collega’s die dagelijks de distributie van gas en elektra over onze netten in goede banen leiden. Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.

We zijn op zoek naar meerdere leerling monteurs in de regio Gelderland. Woon je niet in Gelderland? Geen probleem want we hebben nog een traject lopen voor gasmonteurs door heel Nederland.

Als jij geïnteresseerd bent bellen wij jou op voor een korte telefonische intake. Als dat goed verloopt nodigen wij jou uit voor een selectiedag op één van onze kantoren. Zodat wij samen kunnen bepalen of jij er 200% voor kan en wil gaan. Maar ook of je aan de gestelde eisen voldoet. Als deze dag laat zien dat jij de juiste persoon bent hebben we nog één hobbel te overwinnen!  En dat is een screening die onze klant op alle sollicitanten vanuit goed werkgeverschap zal afnemen. Zo weten we zeker dat we op alle fronten een match zijn en een langdurige werkperiode tegemoet kunnen gaan. Want een goed begin is het halve werk, toch?

Wil je vandaag al op de startknop drukken en giert de spanning al door je lichaam heen? Meld je dan aan op via het contactformulier en ga er voor! En wie weet zit jij volgende week al in de groep die gaat starten met de opleiding!

Back To Top