skip to Main Content
selectiedag nieuwe kandidaten
Niet meer in de rij staan want wij verzorgen het hele traject voor jou!

Waar en wanneer

 • Locatie:  regio Noord-Holland-Noord, Veluwe, ’t Gooi en Flevoland
 • Starten: z.s.m.
 • Opleidingstraject: Werken & Leren. (W&L) Je gaat een MBO-3 opleiding tot gasmonteur volgen. Één dag in de week naar school en de rest leer je in de praktijk!
 • Ondertussen krijg je fulltime salaris en een leaseauto om mee naar je werk te rijden.
 • Overeenkomst: Het eerste jaar kom je in dienst bij Talent & Career Management. Daarna krijg je bij een positieve beoordeling een vaste aanstelling bij de klant.
 • Arbeidsvoorwaarden: Het eerste jaar krijg je de arbeidsvoorwaarden van Talent & Career Management waar minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden inzitten die je ook bij de klant zult krijgen. Dus er zijn wel wat kleine verschillen in de arbeidsvoorwaarden maar die vertegenwoordigen bij elkaar opgeteld wel dezelfde waarde in euro’s.
 • Wij verzorgen over een jaar ook de overdracht van jouw opgebouwde pensioen en zorgverzekering naar de klant.
 • Te veel informatie? Kijk dan meer even naar deze video waarin we alle arbeidsvoorwaarden nog eens keurig op een rijtje hebben gezet.
 • Sollicitaties zijn mogelijk t/m 14 mei 2023

Jij hebt de energie, wij bieden je de ruimte!

We zitten midden in de energietransitie waar we naar een energienet toe werken van duurzame gassen en groene stroom. Dat groen gas en waterstof een rol gaan spelen hoeven we inmiddels niet meer te fluisteren. Dit betekent veel innovatie en benodigde aanpassingen in het net, waar jij een sleutelrol in gaat spelen!

Het gasnet zal zich gaan ontwikkelen, net zoals jij; op naar een mooie en frisse toekomst! Een toekomst in de techniek, waarin jij je verder kan ontwikkelen in stationstechnieken of kunt doorgroeien naar uitvoerder. (werkverantwoordelijke)
Als leerling monteur zal je een mbo 3 opleiding tot gasmonteur gaan volgen. Je bent bezig met het maken van verslagen en voorbereidingen voor je examens en proeven van bekwaamheid. Daarnaast pas je de theorie onder begeleiding toe in de praktijk. Een ervaren monteur leert je de fijne kneepjes van dit mooie vak! Jouw werkdagen als leerling monteur zijn afwisselend en vliegen voorbij. Je hebt klanten blij gemaakt door een storing te verhelpen en tegelijkertijd leer je elke dag weer enorm veel bij. Dat geeft energie!

Als gasmonteur ga jij je bezighouden met:

 • onderhouden en vervangen van aansluitleidingen, laag- en hoge druknetten en stations.
 • aanleggen en in richten van nieuwe installaties in distributienetten.
 • oplossen van storingen bij de klant op een veilige en snelle manier.
 • je draait 1x in de 5 weken storingsdienst in de avonden en weekenden samen met een collega monteur en als je de VP-aanwijzing hebt behaald, ga je zelfstandig dienst draaien.

Deze video geeft je een beeld van de 4 nieuwste innovaties binnen de wereld van gas: TKI Nieuw Gas | Topsector Energie

Jouw coach

Jij hebt de energie, wij bieden je de ruimte. Ruimte om het beste uit jezelf te halen, daar worden we immers allemaal beter van. En wij hebben de ervaring, tijd en ook de energie om jou in het 1e jaar te ondersteunen in het ontwikkelen van jouw talenten! Je krijgt vanuit Talent & Career Management je eigen coach die jouw voortgang bewaakt en jou ook helpt wanneer het even tegen zit!

Jouw achtergrond

 • Met jouw energie blink je uit als leerling gasmonteur. Het liefst ben je de hele dag op pad. Sterke communicatie en nauwkeurigheid zijn jouw kwaliteiten. Dat laat je ook zien wanneer je bij de klanten bent. Altijd de beste service leveren, daar sta je voor.
 • Tegelijkertijd ben je in staat om zelfstandig te werken en je eigen (mobiele) werkplek te creëren. Moet je een storingsdienst draaien? Geen probleem, deze afwisseling is precies wat jij zoekt in je baan.
 • Ook ben je de persoon met een technisch mbo diploma niveau 2 of 3. Bij voorkeur in de installatietechniek, Gas/water/warmte of een mbo 2 of 3 diploma in de richting van grondwerker/kraanmachinist.
 • Je hebt een geldig rijbewijs B, houd van autorijden en zorgt goed voor onze bus die dag & nacht voor jou klaarstaat.
 • Een woonplaats in regio Veluwe, ’t Gooi of Flevoland (bij een storing ben je binnen 45 minuten op de storingslocatie).

Wie zijn wij

Wij zijn de specialisten in het opleiden van talenten die zich alles uit het leven willen halen en wel een uitdaging aan willen gaan! Onze taak is het om jou optimaal op te ondersteunen in deze route naar een vakdiploma en een baan! Wij zijn zelf ook ondernemers en weten hoe lastig het is om een studie op te pakken wanneer je al een hypotheek moet betalen en dus al salaris nodig hebt. En wij begrijpen ook heel goed dat de lat soms te hoog lijkt te liggen.

De klant heeft er de voorkeur aangegeven dat je eerst een jaar bij ons in dienst komt. Maar je werkt wel gewoon bij de klant en iedereen heeft hier voordeel bij.  De klant heeft geen weinig wervingskosten, geen kosten bij ziekte, kan rustig bekijken hoe jij je ontwikkeld en bij de overdracht leveren wij een compleet HR dossier op. En uiteraard wil ook de klant  dat dit iedereen de finish gaat halen en alle investeringen niet voor niks zijn geweest!

Jouw voordeel is dat je vanaf de de selectie t/m de diploma-uitreiking door een coach wordt begeleid. Hij heeft de contacten met de klant, jouw teamleider, jouw mentor en met het ROC. Wij halen de beren van de weg die ervoor zouden kunnen zorgen dat jij in de problemen komt. Voorbeeld, je hebt examens maar de kinderopvang is dicht. Dan regelen wij toch gewoon een oppas! Kort gezegd zorgen doen we ons best om jou de juiste koers te laten blijven rijden maar alleen jij kan bewijzen dat je de juiste mentaliteit, technische kennis en ervaring bezit die van jou verlangd wordt over een jaar!

Onze kracht zit hem er in om dit hele proces weg te halen bij jou en de klant! Wij hebben jou gevonden, voeren de selectie uit, presenteren jou bij klant, begeleiden jou bij de screenings en zorgen ervoor dat jij kin je startpositie komt te staan. Maar we zijn ook duidelijk en streng en dan niet alleen in de selectie! Daarom komt jou coach ook maandelijks bij jouw langs. Want je bent het ook ons visitekaartje naar de klant! Dus wij worden gelukkig als wij jou succesvol het traject zien doorlopen en wij erbij mogen zijn wanneer jij jouw MBO-3 diploma gaat behalen! Maar we zorgen er ook voor dat onze klanten vertrouwen in ons hebben en we hun de juiste kandidaten aanleveren.

Het hele traject is voor jou kosteloos en je verdient dit terug door te werken. Ga je eerder stoppen met de opleiding of neem je ontslag? Dan gaat je dat helaas wel een studieschuld opleveren. Om deze reden gaan we een strenge selectie doorlopen en moet jij er dus ook even voor knokken. Maar als dat lukt gaan we ook snel met jou aan de slag en hoor jij al snel bij het team van onze klant die voor miljoenen Nederlanders het energienet ontwikkelen én beheren. Dat is hard werken, zeker nu de energietransitie in volle gang is. Zij zijn dan ook blij dat ze kunnen rekenen op de kennis en kunde van hun 7000 vakmensen en dat worden er dus stras 7001!

Binnen deze functie versterk jij de 3.000 collega’s die dagelijks de distributie van gas en elektra over onze netten in goede banen leiden. Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.

Locaties

We zijn op zoek naar meerdere leerling monteurs in de regio Noord-Holland, Veluwe, ’t Gooi of Flevoland. Woon je niet in deze regio’s? Geen probleem want we hebben regelmatig nog andere trajecten lopen.  Je kan je aanmelden voor een nieuwsbrief zodat je op de hoogte wordt gehouden.

Goed van start gaan

Als jij geïnteresseerd bent bellen wij jou op voor een korte telefonische intake. Als dat goed verloopt nodigen wij jou uit voor een selectiedag op één van onze kantoren. Zodat wij samen kunnen bepalen of jij er 200% voor kan en wil gaan. Maar ook of je aan de gestelde eisen voldoet. Als deze dag laat zien dat jij de juiste persoon bent hebben we nog één hobbel te overwinnen!  En dat is een screening die onze klant op alle sollicitanten vanuit goed werkgeverschap zal afnemen. Zo weten we zeker dat we op alle fronten een match zijn en een langdurige werkperiode tegemoet kunnen gaan. Want een goed begin is het halve werk, toch?

Wil je vandaag al op de startknop drukken en giert de spanning al door je lichaam heen? Meld je dan aan op het contactformulier en ga er voor! En wie weet zit jij volgende week al in de groep die gaat starten met de opleiding!

Salaris en arbeidsvoorwaarden

Reactie op deze vacature

Dank voor jouw reactie op het Werken & Leren traject voor de opleiding tot gasmonteur. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op!
Back To Top