skip to Main Content

Werken & Leren trajecten voor de opleiding tot Gasmonteur gereed!

Hou jij van nieuwe technieken en werk je graag hard voor tevreden klanten in de energiesector? Voor jou staan er dan nu twee  geweldige Werken & Leren opleidingstrajecten beschikbaar om van jou een trotse Gasmonteur te maken! Met vanaf de eerste dag prachtige arbeidsvoorwaarden , een MBO-3 opleiding volgen, een persoonlijke coach en uiteraard een baangarantie! En oh ja, alles wordt voor jou betaald en je betaald dit terug door iedere dag weer met plezier naar je klus te rijden als Gasmonteur!  Je werkt aan nieuwe installaties, je lost storingen op, en slaapt ’s nacht met één oog open wanneer je aan de beurt bent voor jouw stand- by diensten! Maar die stand-by diensten draai jij voorlopig nog niet alleen want de veiligheid staat ons op hoog op de agenda!

Dit wordt het opleidingstraject tot gasmonteur:

  • DAG 1:Na een telefonische intake volgt er binnen een week een selectiedag op één van onze kantoren waarin we met toetsen, praktijkopdrachten en gesprekken gaan bepalen of jij de man/vrouw bent die wij en onze klanten zoeken! Aan het einde van de dag krijg je het spannende bericht of je door mag naar de volgende ronde!
  • DAG 2:Ben je blij met de positieve uitslag van gisteren dan ga je vandaag naar de klant voor een intakeproces en een screening. Want om een goede langdurige relatie te hebben moeten beide partijen het ook met elkaar kunnen vinden, moet jij betrouwbaar zijn en ook de persoon zijn de jij zegt te zijn! En dan het allerbelangrijkste: pas jij in de cultuur van de klant?
  • DAG 3: Je mag een dagje rust nemen en de zon schijnt!
  • DAG 4: Je krijgt van ons HET telefoontje dat jouw toekomst gaat veranderen en een uur later wordt de slagroomtaart bezorgd!
  • DAG 5 : Dit wordt weer een drukke dag wantje komt naar één van onze kantoren om je arbeidsovereenkomst voor 1 jaar te ondertekenen, je laptop op te halen en jouw mobiele telefoon te bestellen. Met een loopbriefje ga je even langs alle rustpunten wandelen maar bezoek je ook de andere vestigingen. (On Boarding) Hiermee maak je kennis met het bedrijf waar je een jaar bij in dienst blijft. Je maakt kennis met jouw persoonlijke coach die jou het komende jaar steeds dat duwtje geeft dat je even nodig hebt. En je krijgt van hem de meldingsinstructie voor dag 6.
  • DAG 6: Je gaat samen met je coach naar de klant voor koffie met gebak en daarna neem je even afscheid van hem want er wacht weer een mooie wandelroute (On Boarding). Je krijgt een veiligheidstraining, gaat langs de kleermaker die jou gaat aankleden in je nieuwe werkkleding, je haalt je gereedschapsuitrusting op en dan staat daar jou bus al klaar waarmee je straks toeterend thuis de straat in rijd!
  • DAG 7: Op de eerste maandag na dag 6 sta je vroeg op, maak je kennis met jouw klasgenoten die samen met jou gaan beginnen aan de opleiding en dus ben je dan ook formeel een junior monteur in opleiding!
  • DAG 8, 9, 10 en 11: Je maakt kennis met de ervaren monteurs in jouw team en gaat aan de slag met je eerste opdracht en dat is koffie met gebak regelen voor je team. Want samen deel je de leuke- maar ook mindere momenten met elkaar en respect c.q. vertrouwen zijn niet te koop maar moet je verdienen! Je geniet van ieder moment want je avontuur is begonnen!

En zo gaat de cirkel rond op weg naar je vakdiploma MBO-3 en je vaste aanstelling! Want na een jaar komt dan jouw belangrijkste beoordeling op tafel die hopelijk dan al geen verrassing meer voor jou is! En dragen we jou ook formeel over aan de klant en nemen we afscheid van elkaar. Want het doel is bereikt en wie weet zie jij je coach na een paar jaar weer in real als hij met dat ‘groentje’ langskomt die over een paar dagen jouw koffie met gebak gaat regelen!

Wil jij morgen aan dag 1 beginnen en je voor 100% willen inzetten op dit Werken & Leren traject? 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top