skip to Main Content
There is nothing to show here!
Slider with alias talenten not found.
Genieten Van Exclusieve Wijn Uit Zuid-Frankrijk

Genieten van exclusieve wijn uit Zuid-Frankrijk

Aan de poorten van Le Massive La Clape, ligt al bijna meer dan 300 jaar het wijngoed Château Le Bouïs. La Clape heeft meer dan 2000 jaar ervaring in de wijnbouw. Het 18e-eeuwse Château Le Bouïs ligt in Gruissan, in het hart van de wijngaard van het Massif de La Clape. Het bevindt zich op 2 km van de zee en op 14 km van Narbonne.

De kwaliteit van haar terroir en haar wijnen hebben een internationale reputatie. Château Le Bouïs ligt aan de rand van dit uitzonderlijke gebied, waar de 49 hectare zijn beplant op de opmerkelijke terroir van de Corbières met het uitzicht op het zuiden en de zee.

In de drie eeuwen oude wijngaarden, is de wijn koning. Rood, wit, rosé, zij streven ernaar om de kwaliteit te verhogen en om de passie voor hun vruchten te behouden. De wijnen van Château Le Bouïs zijn niet het resultaat van een nieuwe benadering van de wijnbouw of subtiele mengsels, maar de erfenis van een traditie van meer dan 2000 jaar wijnbouw aan de oevers van de Middellandse Zee. De diverse gewonnen prijzen zijn het bewijs van hun inspanningen en versterken hun vastberadenheid om de wijn als een levenswijze te respecteren en de bodem te versterken.

Iedere twee maanden rijden wij naar Château Le Bouïs om exclusief voor de Nederlandse markt deze geweldige wijnen op te halen zodat u heerlijk kunt genieten van deze hemelse wijnen van de oevers van de Middellandse Zee! Geniet met ons mee en bestel de wijnen in onze webshop.

We organiseren ook tweemaandelijks een busreis met overnachting in het Chateau le Bouïs aan de kust van de Middellandse Zee. Genieten van de omgeving, een bezoek aan de wijnvelden, een wijnproeverij en heerlijk eten in de Franse zon! All inclusive en reizen met een luxe touringbus. Gaat u ook een lang weekend mee? We vertrekken vrijdagochtend en komen maandagmiddag weer thuis.

De eerstvolgende bustour vertrekt op vrijdag 26 augustus 2022. Aanmelden kan via dit formulier!

Zie jij een wijnproeverij wel zitten voor jouw familie, vrienden of collega’s? Neem even contact met ons op via de contactpagina.

Back To Top